Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ця угода дійсна відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних», а також інших нормативних актів законодавства України, які регламентують правові відносини, пов'язані зі збиранням, зберіганням та обробкою персональних даних.

Компанія Nila, піклуючись про своїх клієнтів, дотримуючись забезпечення охорони персональних даних клієнтів, з метою вирішення можливих непорозумінь або протиріч пропонує цю Угоду про конфіденційність (далі – «Політика конфіденційності») та умови користування сайтом https://nila.ua (далі – "Сайт"). Уважно ознайомтеся з цією сторінкою перед тим, як розпочати подальше використання сайту.

  1. ТЕРМІНИ

1.1. У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. «Персональні дані» - будь-яка інформація, яка безпосередньо чи опосередковано має відношення до певного суб'єкта персональних даних.

1.1.2. «Обробка персональних даних» - будь-яка дія, вчинена з використанням персональних даних. Включаючи збирання, накопичення, зберігання, використання, систематизацію, уточнення, передачу, розповсюдження, видалення, блокування, знищення персональних даних.

1.1.3. «Користувач сайту» – особа, яка використовує ресурс https://nila.ua/ua за допомогою мережі Інтернет.

1.1.4. «Адміністрація сайту» – уповноважені співробітники, що діють від імені компанії Nila, які здійснюють обробку персональних даних, а також визначає цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії чи операції, що здійснюються з персональними даними.

1.1.5. «Конфіденційність персональних даних» - обов'язкова для дотримання Адміністратором сайту або іншою особою, яка отримала доступ до персональних даних, вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.

1.1.6. "Cookies" — невеликий фрагмент даних, надісланий веб-сервером і зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер щоразу пересилає веб-серверу в HTTP-запиті, намагаючись відкрити сторінку відповідного сайту.

2.ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1.Використовуючи веб-ресурс, купуючи товар на Сайті, а також відповідаючи на запитання при реєстрації та/або оформленні замовлення, користувач підтверджує, що дає згоду інтернет-магазину Nila на обробку персональних даних, а також що є повнолітньою особою.

2.2. Користувач Сайту дає згоду Адміністрації сайту на обробку отриманих даних, включаючи їх збирання, накопичення, зберігання, використання, систематизацію, уточнення, передачу, розповсюдження, видалення, блокування, знищення персональних даних, зазначених в анкеті, з метою дій, спрямованих на формування бази даних учасників , проведення маркетингових досліджень, ведення статистичної звітності, а також здійснення взаємодії з користувачем, у тому числі за допомогою телефонного зв'язку, SMS-повідомлень та електронних листів до скасування такої згоди.

2.3. Персональні дані, дозволені для обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, включають, але не обмежуються наступною інформацією:

2.3.1. ПІБ Користувача;

2.3.2. Контактний номер телефону Користувача;

2.3.3. Адреса електронної пошти ;

2.3.4. Адреса доставки товару.

  1. ЦІЛІ ЗБОРУ І ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 3.1. Компанія Nila використовує Персональну інформацію Користувача з такою метою:

3.1.1. Ідентифікації Користувача для оформлення замовлення;

3.1.2. Надання Користувачеві персоналізованих Сервісів;

3.1.3. Надання Користувачеві інформації про знижки та чинні рекламні акції, а також для розсилки індивідуальних пропозицій;

3.1.4. Поліпшення якості обслуговування, зручність використання ресурсу, розробка нових послуг;

3.1.5. Проведення маркетингових, статистичних та інших досліджень на основі зібраних даних.

  1. КАТЕГОРІЇ ЗІБРАНИХ ДАНИХ

4.1.Категорії Персональних даних, збір яких здійснює Сайт (самостійно або за посередництвом третіх осіб), включають: Файли cookie та Дані про використання мережних ресурсів.

4.2. Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їхній збір може автоматично здійснювати сайт під час його використання.

  1. ТЕРМІНИ І СПОСОБИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється у будь-який законний спосіб без обмеження терміну, у тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам зв'язку виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті https://nila.ua , включаючи доставку Товару.

  1. ПРАВА КОРИСТУВАЧА САЙТУ

6.1. Користувач має право:

6.1.1. Дізнатися, чи були збережені його персональні дані;

6.1.2. Перевірити достовірність персональних даних або попросити їх доповнити;

6.1.3. Оновити, виправити або видалити Персональні дані;

6.1.4. Блокувати будь-які дані, що зберігаються порушуючи закон.

6.2. Відповідні запити слід надсилати Адміністрації сайту на адресу, вказану в контактних відомостях на сайті.

  1. ПОЛІТИКА ФАЙЛІВ COOKIE

7.1. Сайт збирає інформацію про відвідування Користувачем веб-сайту з метою отримання статистики відвідувань та ефективності їх використання, формування персонального підходу та адаптації до інтересів кожного користувача. Це робиться за допомогою різних технологій, одна з яких - файли cookie. Це дані, які веб-сайт може надіслати браузеру, і вони будуть збережені на комп'ютері для подальшої ідентифікації веб-сайту.

7.2. Cookie-файли використовуються для оцінки ефективності веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів та тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих та відвідуваних тем та сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом та його перевагами. З часом ця інформація дозволяє покращити користувальницький досвід.

  1. БЕЗПЕКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 8.1. Компанія Nila вживає необхідних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження та інших неправомірних дій третіх осіб.

8.2. Ця Політика конфіденційності поширюється лише на сайт https://nila.ua . Якщо за посиланнями, розміщеними на сайті останнього, Користувач зайде на ресурси третіх осіб, Інтернет-магазин за його відповідальність не несе.

8.3. Персональні дані Користувача можуть бути використані в юридичних цілях у суді або на етапах, які ведуть до можливого звернення до суду через те, що сайт або послуги використовувалися неналежним чином.

8.4. Користувач обізнаний, що Адміністрація сайту може бути змушена повідомити персональні дані на вимогу органів державної влади.

  1. ДОДАТКОВІ УМОВИ

9.1.Адміністрація сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності без згоди Користувача.

9.2.Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

9.3. У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до Правил, Користувач повинен припинити користуватися сайтом і може вимагати, щоб Адміністрація сайту даних видалила його Персональні дані.